personal trainer prijs
Prijzen Personal Training Sjoerd Joosten in Nijmegen.
Vanaf 50, per consult. Workout sessies, voeding, wegingen, metingen, lifestyle changement, etc. GVB cursus vanaf 225., 1 op 1 golflessen en baanlessen vanaf 75., Sportieve vakanties zijn maatwerk dus dit gebeurd uiteraard op aanvraag. Personal Training Joosten. Van Broeckhuysenstraat 36.
Fit worden doe je niet alleen: 11 x personal trainers in Dordrecht indebuurt Dordrecht.
Bij Natuurlijk Sportief ga je met je personal trainer buiten aan de slag. Je maakt tijdens je training gebruik van alles wat de natuur te bieden heeft. Dat is fijn, want dan word je allround fit. Natuurlijk Sportief Dordrecht bootcamp.
Kosten en Prijzen Personal trainer Den Bosch, vergoeding zorgverzekeraar.
Kosten en prijzen. Kosten en prijzen Personal Trainer Den Bosch. De kosten en prijs voor een personal trainer zijn per sessie 60. Uitwerken voedingsdagboek 25., Kennismakingsgesprek: gratis en vrijblijvend. Prijzen zijn exclusief 6% btw. Reiskosten voor training buiten s-Hertogenbosch worden doorberekend op basis van extra tijd.
Kosten Personal Trainer in Amsterdam PTA Personal Training Agency.
Bij de Personal Training Agency train je al onder begeleiding van een Personal Trainer vanaf 2850, per sessie! Het eerste waar je op de website van een Personal Trainingsbedrijf naar op zoek gaat, zijn de prijzen/tarieven. Uiteraard let je daarbij op of het een prijs voor een pakket, een prijs per uur betreft et cetera.
SAM Personal Training Personal Training, Bootcamp Fitness.
Bij Sam Personal Training krijg je een all-in prijs voor voeding, training en coaching. Je neemt geen pakketten af, maar je betaalt op basis van afgenomen uren. Tijdens een intakegesprek in onze unieke personal training studio in Nootdorp maken we jouw doelen concreet. Hierna volgt een proefsessie, zodat je kennismaakt met ons en onze manier van werken. Vervolgens stellen we samen een persoonlijk plan op om jouw gewenste resultaat te behalen én te behouden. Dit plan is volledig afgestemd op jou als individu en gebaseerd op vier belangrijke pijlers: training, voeding, rust en motivatie. We evalueren regelmatig samen. Jouw personal trainer is je stok achter de deur en zal je volledig begeleiden en coachen om jouw doelen te realiseren.
Personal Coach Advies en trainingsschema's' op maat SportCity.
Bij elke SportCity-vestiging zijn Personal Coaches. Er zijn twee pakketten waaruit je kan kiezen: een singlepakket één-op-ééntraining of een duopakket twee personen trainen met één Personal Coach. 4 Personal Coach-sessies van 1 uur.; Mogelijkheid tot dagelijks contact met de Personal Coach.
Personal Training PeakTime Personal Training.
PeakTime Personal Training. Personal Training in Utrecht en omstreken. Wat wij doen. Personal Trainer Utrecht. Bel nu 06-44008533 of stuur een bericht voor een vrijblijvend introductiegesprek en/of training. KIES VANDAAG NOG VOOR EEN FITTER EN GEZONDER LEVEN MET PEAKTIME PERSONALTRAINING UTRECHT.
Personal Fitness Nederland Tarieven.
Trainen met een personal trainer duur? Bij Personal Fitness Nederland is er voor ieders budget een mooi programma. Of je nu 1-op-1 begeleiding nodig hebt, liever met z'n' 2en meedoet of in een klein groepje wilt trainen. Er zijn tal van mogelijkheden, ieder met zijn eigen prijs.
Personal Training Vrouwfit.
Voor overige combinaties en/of vragen kan er vrijblijvend contact opgenomen worden. Voor boekingen en andere vragen over personal training met Jessica kun je met het volgende contact opnemen.: Voor meer informatie kun je ook terecht op: www.blangetrainingen.nl. Small Group Training. Wat Inhoud Prijs.

Contacteer ons