3sixty5 tarieven
3SIXTY5 Personal Training.
3SIXTY5 is a high-end and high-service Personal Training business with three private studios in Abcoude, the Gooi area and Amsterdam. We are a life-changing organisation and strive to achieve ambitious and most of all sustainable results together with our clients.
Interview: Dit kan je leren van het sportregime van Estelle Cruijff Pure Luxe.
Wat direct opvalt is dat het hier geen beukende sportschool betreft, maar een vrij rustige ruimte met een handvol sportende mensen, allemaal vergezeld van een personal trainer. Eigenaar en oprichter van 3SIXTY5 Guy van der Reijden wordt ook wel trainer van de sterren genoemd.
3SIXTY5 Personal Training Startpagina Facebook.
1-op-1 trajecten met je eigen Personal Trainer. 3SIXTY5 heeft uitsluitend hoog opgeleide trainers in dienst die meerdere jaren ervaring hebben op het gebied van weightloss, topsport begeleiding, etc. 3SIXTY5 heeft zeer goed opgeleide voedingsexperts in dienst die op gemaakte voedingsplannen maken.
Los angeles by Guy van der Reijden.
Over Guy van der Reijden. Guy 32 is al circa 10 jaar Personal Trainer en co-founder van onder andere KickFun en LAPT. Zijn huidige focus ligt op de PT markt met zijn onderneming 3SIXTY5 regio Amsterdam en LAPT. Voor meer informatie surf je naar www.CoachGuy.nl.
GuyvdReijden/3SIXTY5 op Twitter: @MHeditor" @labrando Abcoude! Ik zal je uitnodigen voor de opening ik oktober."
Nieuw op Twitter? Profiel van GuyvdReijden. Amsterdam-based Personal Trainer Coach. Owns 3 private gyms 3SIXTY5. Author of fitnessbooks. Co-owner of Clean Meals. Proud father of 2, married to Renée. Geregistreerd in april 2010. Naar het profiel van een persoon gaan.
ROAD TO FITNESS Eat.Pure.Love.
Hij traint verschillende modellen en atleten in zijn succesvolle 3SIXTY5 gym. Tijdens zijn workshop GOOD TO GREAT leer je alles over zijn succes in de fitnessindustrie. Na deze workshops stappen we in de bus en vervolgen onze reis naar PT studio 3SIXTY5 voor een exclusief kijkje achter de schermen.
Rhona Tempelaar: Personal trainer uit Personal-trainer.nl.
Vanaf dit moment heb ik niets anders meer gedaan dan 1 op 1 trainingen coachen. Zo ben ik in 2014 teruggekomen naar Nederland, heb ik twee jaar gewerkt voor een PT studio 3SIXTY5 waar ik voornamelijk met bekende Nederlanders getraind heb.
Wanneer een inspanningstest doen? Fiets.nl.
Je kunt ze dan namelijk niet handmatig bijstellen en bent afhankelijk van vaste percentages en niet wat goed is voor jouw. 60 Watt is voor iedere amateur goed om op te beginnen omdat je ook koud op de fiets stapt.

Contacteer ons