3sixty5 tarieven
Personal Training in Amsterdam Abcoude het Gooi.
3SIXTY5 staat bekend om zijn vooruitstrevende karakter en dat zie je ook terug in de studios. De 3SIXTY5 studios zijn exclusief voor cliënten en wij werken uitsluitend op afspraak. Wij hechten bijzonder veel waarde aan sfeer en persoonlijkheid binnen de studios en u treft alleen maar gelijkgestemden als mede-sporters.
Guy van der Reijden Personal Trainer: Drie kwartier op de crosstrainer is zonde van je tijd Aflevering 7 Ditches TV.
Guy van der Reijden is personal trainer. Hij begeleidt topsporters en bekende Nederlanders en is eigenaar van personal training bedrijf 3SIXTY5. Van der Reijden werkte met namen als Froukje de Both, Kim Feenstra, Anouk Smulders, Peter van der Vorst en Mark van Eeuwen.
Bikini en Sixpack Camp 3SIXTY5 Personal Training.
Albert Cuypstraat 44. 3SIXTY5 is a high-end and high-service Personal Training business with three private studios in Abcoude, the Gooi area and Amsterdam. We are a life-changing organisation and strive to achieve ambitious and most of all sustainable results together with our clients.
3SIXTY5 Personal Training Startpagina Facebook.
Tuesday toughness with Renate Gerschtanowitz at our private gym in t Gooi 3SIXTY5 getfittheprofessionalway boxing personaltraininginhetgooi. Pushing into the weekend like @pt_grusz @thomasblekman @tristanvoute 3SIXTY5 getfittheprofessionalway gettingreadyfortheweekend. S E A L R O W Probeer als variatie op de Bent Over Row eens de Seal Row.
3SIXTY5 Personal Training.
3SIXTY5 is a high-end and high-service Personal Training business with three private studios in Abcoude, the Gooi area and Amsterdam. We are a life-changing organisation and strive to achieve ambitious and most of all sustainable results together with our clients.
Prijzen en tarieven voor personal training.
Op deze manier maak je kennis met onze diensten in onze luxe personal training studio. In de onderstaande video kun je een kijkje nemen bij Delda Sport. Zoals je ziet zijn de trainingen voor zowel mannen en vrouwen. Tarieven Personal training.
Interview: Dit kan je leren van het sportregime van Estelle Cruijff Pure Luxe.
Wat direct opvalt is dat het hier geen beukende sportschool betreft, maar een vrij rustige ruimte met een handvol sportende mensen, allemaal vergezeld van een personal trainer. Eigenaar en oprichter van 3SIXTY5 Guy van der Reijden wordt ook wel trainer van de sterren genoemd.
kosten personal trainer uurtarief personal trainer 3sixty5 tarieven.
Zijn huidige focus ligt op de PT markt met zijn onderneming 3SIXTY5 regio Amsterdam en LAPT. Voor meer informatie surf je naar www.CoachGuy.nl. We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Prijzen en tarieven voor personal training.
Wendy Een zoektocht naar geluk.
Gezond, vers en lekker. Renée en ik wisselen het koken af, al ben ik de laatste tijd later thuis omdat ik veel opname dagen heb voor een nieuw RTL programma en tegelijkertijd ben ik druk met het openen van de 3e vestiging van 3SIXTY5 Personal Training.

Contacteer ons