PERSONAL TRAINING

PERSONAL TRAINING HEERENVEEN

Denk jij nog steeds dat trainen met een personal trainer alleen voor vermogende mensen en bekende Nederlanders is? Think again! Iedereen die op een veilige manier en doelgericht wil trainen kan baat hebben bij extra (kundige) begeleiding. Bereik meer in minder tijd en doe zelf kennis op over training, voeding en lifestyle zodat je er een leven lang voordeel van hebt.

Ik manage resultaat. Lees deze pagina rustig door en als mijn werkwijze je aanspreekt ga ik graag met je aan de slag, MITS JIJ:

  • Vanuit jezelf gemotiveerd bent om aan de slag te gaan
  • Een duidelijk doel voor ogen hebt
  • Denkt dat ik een goede match ben als jouw trainer/coach

Kies mij als jouw Personal Trainer wanneer je:

  • Uit Heerenveen, of de nabije omgeving komt
  • Hulp kunt gebruiken bij het behalen van je fitness- en gezondheidsdoelen
  • Een trainer zoekt die motiveert zonder te schreeuwen
  • Meer wilt leren over training, voeding en hoe ons lichaam werkt

JOUW DOEL & RESULTAAT IS MIJN PRIORITEIT


Ik werk met mijn cliënten al jaren met succes volgens deze drie pijlers voor het behalen van MAXIMAAL RESULTAAT.

TRAINING
Onder deskundige begeleiding planmatig werken richting een duidelijk gesteld doel. Ik train je aan de hand van een zorgvuldig opgesteld trainingsprogramma dat gericht is op jouw doelstelling en dat uitgaat van jouw fysieke mogelijkheden en eventuele beperkingen. Een uitgebreide intake bepaalt het startpunt en vanaf daar gaan we direct stappen maken in de juiste richting. Ik ben er heilig van overtuigd dat resultaat de beste motivatie is, dus dat staat te allen tijde voorop. Maar, we trainen altijd veilig en pijnvrij. Het doel is om jouw lijf sterker en fitter te maken, niet om het te slopen.

VOEDING
Bij het werken aan fitness- en gezondheidsdoelen speelt naast de training ook je voedingspatroon een belangrijke rol. Ook op dat vlak begeleid ik je volgens de laatste inzichten waarbij jouw huidige eetgewoonten de basis vormen van een nieuw eetpatroon. Na het opstellen van je vernieuwde eetplan blijven we alles wat je eet en drinkt monitoren en optimaliseren. En ondertussen word jij slanker, sterker en energieker.

COACHING
Er schuilt vaak veel meer achter een ongezond lijf dan alleen te weinig bewegen en teveel en/of verkeerd eten. Met mijn kennis en ervaring help ik je om ook op het mentale vlak de nodige stappen te zetten naar een verbeterde versie van jezelf. Denk hierbij aan meer zelfvertrouwen, assertiviteit, besluitvaardigheid en positiviteit.

De ene persoon heeft meer baat bij of behoefte aan fysieke training en de ander heeft juist meer (mentale) coaching nodig om een fysieke transformatie in gang te zetten. Tijdens een uitgebreide intake bepalen we samen hoe we de eerste fase van het traject gaan aanpakken. Gaandeweg zijn er diverse evaluatiemomenten waarop we bepalen hoe we het vervolg gaan inzetten.

 

WAT KOST ZO’N GEINTJE?

 

PAKKET A
265
Een goede start
5 SESSIES (€53,- per sessie)
UITGEBREIDE INTAKE & METING
VOEDINGSADVIES
1 TUSSENTIJDSE EVALUATIE
AFSLUITENDE METING
BEGELEIDING VIA MAIL/WHATSAPP
GELDIGHEID 6 WEKEN
IK WIL STARTEN
PAKKET B
480
Richting je doel
10 SESSIES (€48,- per sessie)
UITGEBREIDE INTAKE & METING
VOEDINGSADVIES
2 TUSSENTIJDSE EVALUATIES
TUSSENTIJDSE METING
AFSLUITENDE METING
BEGELEIDING VIA MAIL/WHATSAPP
GELDIGHEID 12 WEKEN
OP NAAR MIJN DOEL
PAKKET C
899
Ga voor goud
20 SESSIES (€44,95 per sessie)
TRAIN 2X PER WEEK
UITGEBREIDE INTAKE & METING
VOEDINGSADVIES
2 TUSSENTIJDSE EVALUATIES
TUSSENTIJDSE METING
AFSLUITENDE METING
BEGELEIDING VIA MAIL/WHATSAPP
GELDIGHEID 12 WEKEN
IK GA VOOR GOUD