personal trainer heerenveen
Remco Wolsink: Personal trainer, Hardlooptrainer, zwemonderwijzer Remco's' Personal Training.
In 1996 heb ik mijn studie aan het CIOS te Heerenveen afgerond als sportschoolhouder. In 2000 heb ik mijn eigen sportcentrum opgericht in Westerbork. Na een enorme groei in korte tijd, heb ik in 2008 besloten om het sportcentrum te verkopen. Mijn passie ligt bij het begeleiden en coachen van klanten en ik merkte tijdens mijn periode als sportschoolhouder dat ik steeds meer tijd en energie kwijt was aan het managen van het sportcentrum. Na een korte periode van andere werkzaamheden, merkte ik dat ik het begeleiden, coachen en vooral enthousiasmeren van klanten enorm miste en ben ik weer actief als personaltrainer en bootcamp instructeur binnen de fitnesssport. In 2015 heb ik een opleiding personal training gevolgd aan het NASM National Academy of Sports Medicine, een opleiding die erg aansluit bij mijn visie op sport en bewegen.
fit20 Heerenveen fitness met personal trainer in Heerenveen fit20 Heerenveen.
Personal trainer Petra Pluim Mentz. Personal trainer Rinne Nijboer. Changed by fit20. 20 minuten per week trainen kan je leven veranderen! Changed by fit20. Fit in 20 minuten per week bij fit20 Heerenveen. Is fit20 iets voor mij? Werkt het nou echt?
Personal trainers Fit Sports Emmen en Coevorden.
Fysio Physics Personal Trainer. LOI Gewichtsconsulente Begeleiden van kinderen. Less Mills Shbam. Fysio Physics Perfect Pilates 1. Fysio Physics Diabetes Direct Fit. AFN Fitness trainer A. AALO Aerobic module. Interne spinning opleiding. Verpleegkunde niveau 4. Maak een afspraak met Laura. Ik ben een fanatieke en enthousiaste trainer die veel ervaring heeft met verschillende sporten. Nuchterheid en humor staan centraal in mijn aanpak! Wij kunnen samen doelen bereiken. Durf jij de uitdaging aan met mij? In mijn vrije tijd fitness en voetbal ik. Daarnaast hou ik van gezellige uitjes. Maak een afspraak met Erwin. Ik ben Robin van Ginkel, 26 jaar en woon in het centrum van Emmen. Na de middelbare school ben ik naar het CIOS gegaan in Heerenveen.
Vacatures personal trainer Trovit.
Vacature EMS/ Personal trainer / begeleider. Studio Prikkels Rotterdam, Zuid-Holland 1 locatie. Studioprikkels zoekt voor onze vestiging in Rotterdam en Haarlem; EMS/ Personal trainer /begeleider 10 tot 20 uur Wat vragen wij: Leeftijd vanaf 25 jaar. 30 dagen geleden op deBanenSite.nl.
Maarten van der Schaaf Fitness en voetbal training.
Hij behaalde zijn voetbal, massage en fitness diplomas bij het CIOS in Heerenveen waarna hij als voetbaltrainer meteen in de VS aan de slag kon. Hierna ontmoette hij zijn mentor Joost Hazes bij Medico Vision, bekend trainer van verschillende topsporters met een vernieuwend sportrevalidatie concept dat sporters sneller en duurzamer laat herstellen. AFC Amsterdam en de KNVB zagen in Maarten een uitstekende trainer en zette hem jaren in voor verschillende jeugdteams. Sinds 2009 specialiseert Maarten zich op Fitness en Voetbaltrainingen van hoog niveau en schaaft hij je body bij voor ongekende prestaties. 2001 2004 CIOS Trainer Coach II, Sportmassage, Fitnesstrainer A. 2007 2009 Personal Trainer, Loopscholing, Revalidatie Hersteltraining.
Personal Trainer Vacatures Vacatures.nl.
30 dagen geleden meer. Toon alle vacatures in Heerenveen. Als Personal Trainer geef jij intensieve begeleiding aan sporters, je maakt trainingsschema's' en motiveert ze om hun streefdoel zo snel mogelijk te behalen. 30 dagen geleden meer. Toon alle vacatures in Gemert.
Het Amsterdamsche Voetbal Alles over voetbal in Groot Amsterdam.
Hans Bergsma blijft na enige twijfel toch trainer van Wartburgia. 23 minuten geleden Hans Bergsma blijft na enige twijfel toch trainer van Wartburgia. Zaterdag derdeklasser Wartburgia staat ook volgend seizoen onder leiding van Hans Bergsma. Tjerk Posthuma ziet AFC zaterdag als favoriet in stadsderby tegen WVHEDW.
Fitness en Voetbal Over mij.
Na Amerika ben ik terug gegaan naar het CIOS en heb ik mij meer verdiept in de fitnessbranche. Ik heb mijn Fitness Trainer A diploma behaald. De afgelopen 5 jaar heb ik veel ervaring opgedaan als fitnessinstructeur en personal trainer bij de volgende fitnessclubs.
Personal Trainer of Online Coaching? Vind jouw FIT op FITsociety.
Ben jij een personal trainer? Meld je dan gratis aan voor ons coachings platform! Marieke de Herdt. Dennis Van den Heuvel. Danine Vd waterlaat. Aiken van Eer. FITsociety / Personal Trainer. Alphen aan den Rijn. Bergen op Zoom. Capelle aan den IJssel.

Contacteer ons