ONLINE COACHING

Ik ben jouw digitale stok achter de deur, motivator, handboek en vraagbaak.

Voor iedereen die zelfstandig met een op maat gemaakt trainingsschema en extra begeleiding via Whatsapp, email of Skype, wil werken aan het behalen van zijn/haar doelstellingen. Een digitale stok achter de deur, motivatie, tips, vraagbaak. Je doet het niet alleen. Of toch wel?


ALTIJD EN OVERAL JE COACH OM HULP VRAGEN


Als Personal Training voor jou lastig te plannen is, of een tikkeltje te prijzig, of je doet het liever alleen, dan is Online Coaching een uitkomst. Je traint met een op maat gemaakt programma, gericht op jouw specifieke doelstellingen en ook het voedingsplan wordt volledig op jouw lijf geschreven. Het enige wat jij hoeft te doen is uitvoeren.

We hebben regelmatig contact over de voortgang. De ene keer is dat kort, de andere keer bespreken we de zaken wat uitgebreider. Je kunt daarnaast ook altijd direct zelf contact zoeken op een manier die voor jou prettig is. Via de mail, Whatsapp of Skype.

Even snel aan je coach vragen welk gerecht op de menukaart de slimste keuze is? Even advies vragen over die pijnlijke knie die al twee trainingen roet in het eten gooit? Twijfels over de uitvoering van een oefening? Een berichtje is zo gestuurd en het antwoord is er voordat je het weet.


WERKWIJZE

Zodra jij hebt besloten om een online coaching traject aan te gaan stuur ik je een intake formulier. Wanneer ik deze retour heb ontvangen neem ik contact met je op om dit te bespreken en eventueel bepaalde zaken wat uitgebreider door te nemen. Denk hierbij aan blessures, medische indicaties, medicijngebruik of opvallende antwoorden. Doorgaans kun jij al binnen 3 dagen na het retour zenden van het ingevulde intake formulier aan de slag met je persoonlijke schema en met je coach digitaal bij de hand. Om je goed op weg te helpen ontvang je een manual die je bij ieder trainingsschema en voedingsplan kunt gebruiken. Dit is een naslagwerk waar je de rest van je leven profijt van zult hebben. De trainingsschema’s worden op maat gemaakt en zijn gericht op jouw doelstelling voor maximaal resultaat.

  • Intake middels formulier & gesprek
  • Uitgebreide manual
  • Persoonlijk Trainingsschema
  • Persoonlijk Voedingsplan
  • Wekelijkse checkup
  • 24/7 vragen stellen
  • Motivatie berichten
  • Contact via WhatsApp/Email/Skype

KOSTEN: €69,- p.m.