coach de coach
Leergang Teamcoaching SchoolvoorCoaching.
De leergang Teamcoaching was voor mij de eerste die eruit sprong door een systemische en intuïtieve benadering. Ik heb geleerd veel meer gebruik te maken van mijn eigen intuïtie en innerlijke kracht als coach. Interveniëren in het hier-en-nu en de vertaling maken naar de werkcontext. Jobbeke de Jong heeft hier als coach veel in betekend voor mij.
NOBCO Is de coach-coachee match daadwerkelijk belangrijk in executive coaching?
Matching wordt hierbij omschreven als het identificeren van een coach die aan de eisen van een coachee kan voldoen. De persoonlijke relatie tussen coach en coachee gebaseerd op geslacht, socio-economische achtergrond en levenservaring zou belangrijk zijn om effectieve matches te maken.
NLP Coach Coaching NLP opleiding.
NLP wordt wel de basis van coaching genoemd, waarna vaak specialisatie van de coach volgt. Opleiding tot NLP Coach. Als coach is de NLP Practitioner opleiding een volwaardige opleiding om je communicatie en coach vaardigheden te vergroten en om inzicht te krijgen in cliënt en eigen thema's.
Coaching Schouten Nelissen.
De coach stelt een maatwerktraject samen. Afgestemd op jouw vraag, je ontwikkelvraag en je werkcontext. Goed getimed kiest de coach voor de inzet van face-to-face coaching van een paar uur, een opdracht via de persoonlijke MijnSN-omgeving of bijvoorbeeld telefonische of Skype coaching.
Coach en coaching, de beste coaches van Nederland.
Ik ben een door UNLP opgeleide NLP Coach met de certificaten NLP Practitioner en NLP Master Practitioner. Dit jaar ben ik in opleiding als Master Coach wat een verdere verdieping van mijn kennis als coach betekent waarmee ik nog meer kan betekenen voor jou.
Individu Team Organisatie Persoonlijke en professionele ontwikkeling en training.
Onze opleiding Professional Coaching Leiderschap is door de EMCC European Mentoring Coaching Council geaccrediteerd op Europees niveau op Practitioner Level Coach en is erkend met een European Quality Award! Copyright 2016 Coachcenter Alle rechten voorbehouden Gebouwd door Het Coachcenter Team!
Coachplek: Hét platform voor zelfstandig coaches!
Ontdek op Coachplek alles wat je nodig hebt om een succesvolle en stressvrije eigen coachpraktijk te runnen en sluit je aan bij de meest inspirerende coach community van Nederland. Voor coaches Door coaches. Een goede coach verdient meer. Krijg meer klanten in je praktijk zonder gladde verkoop praatjes.
Korte Opleiding Trainer/Coach 2019.
Je kan deze Basisopleiding dus ook als op zichzelf staande opleiding volgen en daarna op ieder willekeurig moment nog kiezen om door te stromen naar de volledige Opleiding Professioneel Trainer of de volledige Opleiding Professioneel Coach met een erkend diploma.
Trainer, Coach of Trainer/Coach? Regionale Voetbal Academie.
Trainer, Coach of Trainer/Coach? Trainer, Coach of Trainer/Coach? In het voetbal worden de woorden trainer en coach vaak gebruikt. Maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen een trainer en een coach en wat wordt er gehanteerd bij de Regionale Voetbal Academie?

Contacteer ons